08 01 2019

Hivos

Merkontwikkeling en visuele identiteit

Hivos is een internationale organisatie die zoekt naar nieuwe oplossingen voor hardnekkige wereldproblemen. Met slimme projecten op de juiste plaatsen verzetten zij zich tegen discriminatie, ongelijkheid, machtsmisbruik en de overbelasting van onze leefomgeving. Alleen tegenwicht bieden is niet genoeg. Hivos streeft naar structurele verandering waarin economieën duurzaam zijn en samenlevingen open staan voor iedereen. Daarom werkt Hivos samen met innovatieve bedrijven, burgers en hun organisaties.

SAZZA ontwikkelde een geheel nieuwe visuele identiteit voor Hivos. Inclusief merkboek, corporate film, corporate- en themabeelden, Nederlandse en internationale website, huisstijlrichtlijnen, online communicatie platform en online We are Hivos-tool.

www.hivos.nl

www.hivos.org