20 02 2014

Power of Art House

StreetArt guerrilla-actie voor Syrië

De situatie in Syrië is met geen pen te beschrijven. Miljoenen mannen, vrouwen en kinderen die hulp nodig hebben. Het is de harde realiteit die het gevolg is van het langdurige geweld. Duizenden kinderen worden mishandeld, gemarteld en gedood. En de wereld kijkt toe.

Wij maken ons al maanden boos over het feit dat de Nederlandse bevolking zich ogenschijnlijk niet druk maakt over de afschuwelijk situatie in Syrië. Daarom zijn wij een guerrilla-actie gestart in de hoop hiermee de Nederlandse burgers, media en politiek meer betrokken te krijgen bij de Syrische oorlog.

Dit keer werken wij niet in opdracht; deze actie is geheel een eigen initiatief.

Maakt u zich ook boos over de situatie in Syrië, en wilt u dat kenbaar maken door het plaatsen van onze StreetArt beelden op uw kantoor of woning?
Neem dan contact met ons op: [email protected] of bel: 020 3642465 voor meer informatie.

 

Onze actie begon eerst heel klein en illegaal… maar ze begint steeds groter te worden.  AT5 heeft er al aandacht aan gegevende actie is door meerdere bloggers online gedeeld (bijvoorbeeld op Osocioen een interview met het Parool werd op 17 maart gepubliceerd.

Inmiddels hebben meerdere grote organisaties aangegeven dat ze onze actie graag ‘onderdak’ willen verlenen (o.a. OxfamNovib, Hivos, St. Vluchteling, DeNieuweLiefde).
Komende week gaan we hun panden ook beplakken. Ook de organisatie van de Nacht van de Vluchteling heeft aangegeven graag gebruik te willen maken van onze Street Art beelden.