09 12 2012

Hivos

DeleteControl: Campagne voor internetvrijheid

In opdracht van Hivos heeft Sazza de publiekscampagne #deletecontrol ontwikkeld. Met de campagne #deletecontrol vraagt Hivos steun voor internetvrijheid in landen waar internetvrijheid niet vanzelfsprekend is. Met die steun kunnen de partners van Hivos tips en tools ontwikkelen tegen censuur, digitale spionage en repressie. Tevens roept Hivos iedereen op bij te dragen aan de strijd voor een vrij en open internet.

SAZZA ontwikkelde hele visuele vertaling voor deze campagne (campagnestijl, website, advertenties etc).

www.deletecontrol.nl

 

 

Repressieve regimes en hun schimmige veiligheidsdiensten hebben gezien wat de kracht is van het internet voor sociale verandering. En dus doen ze er alles aan om dit machtige medium onder controle te krijgen. Bloggers worden getraceerd, geïntimideerd en opgepakt. Websites en netwerken worden uit de lucht gehaald, e-mail accounts zonder pardon gehackt.