07 06 2012

UAF

Theatertour Verboden Wetenschapsmonologen

Het UAF heeft als doel hoger opgeleide vluchtelingen te ondersteunen bij het verwerven van een passende maatschappelijke positie door hen te steunen bij het realiseren van hun studieplannen en bij het verwerven van een plaats op de arbeidsmarkt die aansluit bij hun opleiding en capaciteiten.

Deze lente organiseert het UAF een de theatervoorstelling De verboden Wetenschapsmonologen. Sazza bedacht en ontwikkelde de visuele campagne rondom de theatervoorstelling, zoals posters en de flyer.

De theatervoorstelling De Verboden Wetenschapsmonologenvertellen de hartverscheurende verhalen van moedige academici die in hun eigen land vervolgd werden en in Nederland een veilige plek vonden. De voorstelling zal in universiteitssteden door het hele land te zien zijn.