08 06 2012

Lokaalmondiaal

Debattour Oude Meesters Jonge Honden

Deze unieke tour van zes avonden heeft als doel om jonge en oude idealisten met elkaar in gesprek te brengen. Wat kunnen beide generaties van elkaar leren? Wat onderscheidt hen van elkaar? PASSIE (‘honger en onrecht de wereld uit!’) tegenover PRESTATIE (‘als je CV maar goed zit’)

 


 

Vakblad Vice Versa en lokaalmondiaal werken dit keer samen aan een bijzonder concept. Een debattour die de iconen van vroeger en de generatie 2.0 tegenover elkaar zet en hen de kans geeft hun visies en ideeën te delen. Elke avond heeft een eigen thema. De presentator(s) en de deelnemers worden aan de hand van het thema uitgekozen. Hieronder vindt u een overzicht van de zes avonden. Klik op de avond voor meer informatie.

SAZZA ontwikkelde logo, poster, flyer en korte animatie voor deze inspirerende tour.