19 06 2012

Jantje Beton

Corporate website wint Usability Award 2011!

De website van Jantje Beton heeft de Usability Award 2011 gewonnen in de categorie non-profit. Deze prijs wordt elk jaar uitgereikt aan de meest gebruikersvriendelijke website van het jaar. SAZZA is verantwoordelijk voor concept en design van de website.

De Usability Award is de jaarlijks terugkerende prijs voor de meest gebruiksvriendelijke website van Nederland. In 2011 wordt de Award voor de elfde maal uitgereikt. Dit jaar waren er vijftig websites – verdeeld over vijf categorieën – genomineerd. In elke categorie kreeg één website een Usability Award op basis van het stemmende Nederlandse publiek. Daarnaast reikte een vakjury een overall prijs uit aan één van de categoriewinnaars. Jantje Beton won de Award voor de categorie non-profit.