19 06 2012

Coolpolitics

Habbo grows Africa powered by Coolpolitics

 

Van 6 april t/m 4 mei 2012 is Coolpolitics weer aanwezig in het virtuele Habbo Hotel! Samen met de Habbo’s gaan ze deze keer op zoek naar een oplossing voor de voedselproblemen in de wereld. Hoe kan het dat het eten zo oneerlijk verdeeld is op de wereld? Wat is het probleem met landjepik en de voedselprijzen? En welk effect heeft klimaatverandering op het tekort aan voedsel?

Vier weken lang richten ze hun pijlen op de mondiale voedselproblematiek. Samen met politici, ambassadeurs, sterrenkoks en natuurlijk de Habbo’s, kijken ze waar het fout gaat. Welke Habbo stelt de meest interessante vraag en verovert die felbegeerde Grow-badge? En wie doorloopt de Quest geheel foutloos en wint een cool fruitkrat voor in zijn hotelkamer?

SAZZA ontwikkelde de gehele visuele taal voor deze campagne.