19 05 2011

Jantje Beton

Campagne WildeWaterWens gelanceerd

Jantje Beton wil dat kinderen lekker buiten kunnen spelen in hun eigen buurt. Daarom organiseert Jantje Beton de WildeWaterWens.

 

 

In opdracht van Jantje Beton ontwikkelde SAZZA het concept en design voor de campagne WildeWaterWens. Campagnebeeld, posters en een actiewebsite. Kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar konden hun Wilde Water Wens doorgeven. De leukste wens werd op de Buitenspeeldag 1 juni 2011 werkelijkheid.

 

 

Op de Buitenspeeldag, woensdag 1 juni 2011, ging de buitenspeelwens van Melanie Lohr (9) uit Spier in vervulling. Jantje Beton realiseerde haar Wilde Water Wens: een waterzeskamp met een zeepbaan, evenwichtsbalk met waterbak, waterballonnengevecht en nog veel meer spelletjes voor alle kinderen in haar dorp.

 

Foto: ©Jantje Beton