10 05 2017

Sazza

GEZOCHT: stagiaire vormgeving (m/v)

SAZZA is een creatief propagandabureau voor maatschappelijke organisaties. Wij werken voor organisaties die we bewonderen. Zoals Amnesty International, Hivos, Movies that Matter, ActionAid en Oikos. Stuk voor stuk kritische organisaties, die zich niet neerleggen bij onrecht of ongelijkheid. Die zich luid en duidelijk durven uitspreken voor hun idealen.

Wij zijn op zoek naar een betrokken stagiaire die ons daarbij met hart en ziel zou kunnen ondersteunen.

Wij zoeken:
• creativiteit, open mind, zorgvuldigheid en maatschappelijke betrokkenheid
• ervaring met relevante computerprogramma’s als Photoshop, Illustrator en Indesign
• ervaring met animeren is een pré

Volg jij een studie aan een creatieve HBO opleiding of heb je die net afgerond en ben je op zoek naar een bijzondere stage en gaat jouw hart sneller kloppen bij het bedenken en ontwikkelen van campagnes? Wil jij je creatieve talent graag inzetten voor een betere wereld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Het is ook mogelijk om een werkstage bij ons te lopen met gebruik van de startersbeursregeling. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Mail: saskia@sazza.nl

Of bel: 020 – 364 24 65