10 06 2011

coolpolitics masterclass

In opdracht van Coolpolitics ontwikkelde SAZZA de visuele taal voor de Coolpolitics Masterclass.

Vanaf september 2011 organiseert Coolpolitics een Masterclass Ontwikkelingssamenwerking met Jan Pronk; icoon op het vlak van internationale samenwerking, vrede en veiligheid. Deze masterclass richt zich op de denkers, beleidsmakers en iconen van de toekomst; een multidisciplinaire groep jonge professionals en studenten.
In een reeks van colleges over de ethiek, de ratio, het belang en de effecten van ontwikkelingssamenwerking kijken we vanuit historisch perspectief naar de uitdagingen voor vandaag en morgen. Daarna reizen we af naar een ‘ontwikkelingsland’. Drie weken lang werken de deelnemers aan hun eigen specifieke onderzoek.
Na deze zoektocht maken de deelnemers een aantal publicaties over hun visie op ontwikkelingssamenwerking anno 2011. Deze worden door Coolpolitics, de projectpartners en de deelnemers zelf on- en offline gepubliceerd.

Kijk op www.coolpolitics.nl